Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823776 alkalommal 6655495 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Csülök, hús, káposzta és sok-sok szeretet


Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok, hódolva a többéves hagyományoknak, advent idején szombatonként ünnepi ételek elkészítésére és kedvezményes árú eladására kér fel kereskedőket, vendéglátósokat. Az újpestiek az első két adventi hétvégén kóstolhattak már házi disznótorost, birkapörköltet, ezúttal pedig a Ruzicska-Buzás-étkezde főz az újpestieknek, mégpedig igazi jóféle székelykáposztát.Címkék:
Karácsonyi Vásár
Piac
Az Újpesti Piaccsarnok vásárlói, de a Karácsonyi Vásár látogatói is jól ismerik a Ruzicska-Buzás-étkezdét, amely hosszú évek óta a vásárcsarnok nyüzsgő forgatagának része. Advent harmadik szombatján most az ő székelykáposztájukat kóstolhatják meg az érdeklődők.
-      Magyaros főztjeinkről, finom, házias ízeinkről ismernek minket a helyiek. Közeledve a karácsonyhoz, ezen az adventi hétvégén egy ünnepi ételt, székelykáposztát kínálunk vendégeinknek. Az igazi, hagyományos székelykáposzta arról ismerszik meg, hogy sok-sok csülök és hús van benne, nem csak káposzta – mondja a tulajdonos, Ruzicska György.

A kiadós ételből több mint hatvan adag készül a konyhán kora reggel óta, amelynek porciójához 900 forintért juthat hozzá az, aki megéhezik.

- 
A székelykáposzta rendszeresen felbukkan az étlapunkon, szinte minden pénteken kínáljuk, mivel komoly igény van rá. A receptet természetesen nem mondhatjuk el, de azt eláruljuk: az ételhez elengedhetetlen a friss, jó minőségű káposzta, amelyet egy hagyományos pörköltalappal főzünk készre, két három óra alatt. Mi a szívünket-lelkünket is beletesszük, talán ezért olyan finom. Reméljük az újpestiek körében a megszokott sikere lesz! Szeretettel várunk mindenkit! – teszi hozzá mosolyogva a kifőzde tulajdonosa.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye