Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9811050 alkalommal 6647155 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Találkozzunk többször! – ezen a hétvégén is!


A téli zord idő ellenére felüdülést, kellemes időtöltést kívánunk az Újpesti Karácsonyi Vásár programjain!Címkék:
Cseriti
Karácsonyi Vásár
Piac

Ezen a hétvégén Gáspár Laci, Király Viktor és Linda, a horvát–dalmát népzenét játszó Kecskés-együttes és a Fourtissimo zenekar a vendége az Újpesti Karácsonyi Vásár nagyszínpadának, illetve a városháza dísztermének. Az Ifjúsági Házban babaszínház és Mikulás-fotózás, kézműves-foglalkozás várja a gyermekeket ezen a hétvégén. A szabadtéri programok idején az önkormányzat jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti is várja a 9-es faházban, kézzel festett karácsonyfadíszekkel az adományozókat. A vásárváros 10-es faházában az Újpest Márkabolt újdonságai és közkedvelt tárgyai is megvásárolhatók.(Téli sapkákat például bevezető áron kínálnak.) A Mikulás szombaton az újpesti piacot járja.

Ünnepi időtöltés

Újpest Önkormányzata a Találkozzunk többször! programsorozat jegyében egészen december 24-ig várja Önt, családját, barátait színes programokkal, neves fellépőkkel, városházi koncertekkel és közös adventi gyertyagyújtásra a Szent István térre és a többi helyszínre. A Szent István téri vásárváros faházaiban megannyi portéka csábít ajándékvásárlásra, a finom falatok és a forró italok pedig a jó hangulatot fokozzák. Közkívánatra idén újra műjégpálya várja a korcsolyázókat a városháza mellett, egészen február közepéig. 

Az Újpesti Karácsonyi Vásár részletes programjait az Újpesti Naplóban és ezen az oldalon adjuk közre. Weboldalunk, az ujpest.hu is a második vásári hétvége eseményeire csábít. Tessék választani!
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye