Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9804386 alkalommal 6642856 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpest-kártya a jövő évtől

Kedvezmények újpestieknek


Újpest-kártya bevezetéséről döntött nemrégiben a város képviselő-testülete. A jövő évtől bevezetendő kártyával az újpestieket számtalan kedvezmény várja majd az önkormányzat létesítményeiben, például a napokban megnyíló új uszodában, valamint a rendszerhez folyamatosan csatlakozó kereskedők, szolgáltatók üzleteiben.Címkék:
Újpest kártya
Uszoda

– Az Újpest-kártyával az a célunk, hogy tovább erősítsük az újpesti lokálpatriotizmust, a helyi közösség összetartását – tájékoztatott dr. Molnár Szabolcs alpolgármester. – A kártyát igénylő újpestiek többféle kedvezményt vehetnek igénybe egyrészt saját létesítményeinkben, mint a november elején megnyíló Halassy Olivér Városi Uszoda vagy a Tarzan™ Park, másrészt azokban az újpesti üzletekben, boltokban, amelyek belépnek a rendszerbe. 

Nagyon sok üzlet és szolgáltatás van Újpesten, amelyről az itt élők nagyobb része nem is tud e pillanatban. A vásárlóknak jó, ha itt helyben megtalálják, amit keresnek, plusz még kedvezményt is kapnak. A részt vevő vállalkozók, kereskedők pedig így forgalomnövekedésre számíthatnak. A kártya egyfajta hirdetési felület lesz számukra. 

– A kártya tehát mind Újpest lakóinak, mind az itteni vállalkozásoknak kölcsönös előnyöket nyújthat, ezáltal jótékony hatással lehet a gazdaság, a helyi vállalkozások fejlődésére is – fogalmazott dr. Molnár Szabolcs.

Az Újpest-kártyáért a magánszemélyeknek nem kell fizetniük. Annak költségeit a következő két esztendőben az önkormányzat vállalja át, hogy a rendszer minél előbb beinduljon és sikeresen működjön. A rendszerhez csatlakozó vállalkozók fizetnek majd egy jelképes összegű regisztrációs díjat. A kártyaigénylés módjáról az újpestiek hamarosan részletes tájékoztatást kapnak.

Mint az alpolgármester elmondta, már megkezdődött a kártyarendszer informatikai hátterének fejlesztése, a kártyát a tervek szerint a jövő év elején vezetik be.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye