Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823778 alkalommal 6655495 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Folytatódik a korszerűsítés


Miként múlt héten részletesen beszámoltunk róla, több új berendezéssel gazdagodik az újpesti szakrendelő képalkotó diagnosztikai részlege. Napokon belül megkezdi működését az első, modern készülék, amelyről Nagy István alpolgármester beszélt.Címkék:
SZTK
– Nagyon örülünk, hogy a régi, elavult berendezéseket modern, magas szintű eszközök váltják fel folyamatosan a rendelőintézetben. A szakorvosi rendelő korszerűsítésének része volt a megújult ultrahang-berendezések beüzemelése, majd a szájsebészeti kezelőegység újabbra cseréje, és ezt szolgálják majd a most munkába álló röntgengépek is, amelyek mind felgyorsítják és megkönnyítik a rendelőintézet munkatársainak munkáját, jelentősen lerövidítve ezáltal a betegek várakozási idejét – mondja az alpolgármester az új készülékek előnyeiről.

Hozzáteszi: a helyi egészségügyi megújulásnak ezzel még nincs vége, hiszen az önkormányzat éppen a napokban kezdte el felmérni a körzeti orvosi rendelők állapotát, s ennek alapján sorrendet állít fel korszerűsítésük menetéről.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye