Ajánlott videóKörkép -1- (2017.04.21.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8408082 alkalommal 5609976 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az Újpesti Cseriti a Szüreti Mulatságon


Az Újpesti Cseriti küldetése, hogy a jótékonyság fogalmának széles körű terjesztésével az újpesti közösség összetartozását elmélyítse, az egymásra figyelést és felelősségvállalást erősítse. Önkénteseink a rendezvényen minden pénzadományt süteménnyel és a Szüreti Mulatság szellemiségében szőlővel hálálnak meg.Címkék:
Cseriti
Gyűjtsük össze Újpest összes kupakját!
Az újpestiek összefogásának köszönhetően immáron a második gyermeknek tehetjük könnyebbé, boldogabbá az életét. Idén Marci kezelésére gyűjtünk, akinek minden kupak segít abban, hogy egy évig biztosan járhasson az állapotán javító terápiákra. Az Újpesti Cseriti sátránál bárki leadhatja az összegyűjtött kupakokat, amelyeket a jövő héten elszállítanak a csömöri műanyag-feldolgozó üzembe.

Mindenkit szeretettel várunk az első Szüreti Mulatságra!
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák

Kapcsolatok