Ajánlott videóKörkép -1- (2017.03.17.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8254061 alkalommal 5492872 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Új helyen több szakrendelés


Állandó, közös helyet kap több szakrendelés a megújult Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetben. A betegek ezáltal sokkal egyszerűbben megtalálják majd a keresett rendelést.Címkék:
SZTK
A napokban kezdődött meg több, különböző szakrendelés beköltöztetése új és ezentúl immár állandó helyére, az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet földszintjén található 24 órás ügyelet mellé.

– Az onkológiai, az allergológiai, a nefrológiai, a mozgásszervi rehabilitációs, valamint az EKG-szakrendeléseket eddig a legkülönbözőbb és változó helyszíneken találhatták meg betegeink, ezért úgy döntöttünk, hogy a szakrendelő megújulását követően egy csoportban, közös, állandó helyet kapnak – tudtuk meg dr. Varga Józseftől, a szakrendelőt működtető társaság igazgatójától.

Mint mondta: a költözés és a rendelő beüzemelése folyik, rövidesen már az új helyszínen, kellemes, kulturált körülmények között várják majd az ideérkezőket.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák

Kapcsolatok