Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép -1- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9089580 alkalommal 6122056 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az anyatejes táplálás egy életre szól

Anyatejes világnap 2013


Újpest Önkormányzatának Védőnői Szolgálata 2003 óta külön rendezvényen köszönti azokat az édesanyákat, akik gyermekeiket legalább fél éven át anyatejjel táplálták, és azokat is, akik anyatejadóként saját kisbabájuk mellett koraszülött vagy beteg gyermekeknek juttattak ebből az értékes táplálékból. A program felhívja a figyelmet az anyatejes táplálás jelentőségére és arra a lelki harmóniára, amely hosszú távon meghatározza a gyermekek pszichés fejlődését.Címkék:
Wintermantel Zsolt

Újpesten augusztus 30-án immár tizenegyedik alkalommal köszönti az önkormányzat az édesanyákat, a Hargita utcai védőnők szervezésében, a Karinthy Frigyes Művelődési Házban. Az Újpesti Városnapok programjába illesztett rendezvény fővédnöke Wintermantel Zsolt. 

Az anyatejes világnapra emlékező ünnepség az anyatejes táplálás fontosságának hirdetése és az anyatejadó édesanyák köszöntése mellett a könnyed szórakozásra is lehetőséget ad. Mozgásművészeti stúdió bemutatója, bábszínházi előadás, tánc és tombola várja az meghívott vendégeket – tájékoztat minderről a szervezők nevében Zolnai Mariann védőnő. 

Az Újpesti Napló olvasóinak ezúttal is keresztrejtvényt készítettek a védőnők, amely a lap július 18-i lapszámában található, illetve letölthető a www.ujpest.hu weboldalon található újságból. .   

A megfejtést 2013. augusztus 20-ig várják a védőnők címére. Postacím: 1048 Budapest, Hargita u. 1., illetve leadható személyesen a területi Védőnői Tanácsadókban. A beküldők között értékes ajándékokat sorsolnak ki az ünnepségen.

Újpesti Egészségügyi Nonprofit Kft.
Hargita utcai Védőnői Szolgálat
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok