Ajánlott videóHelyi érték -Helytörténetek- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823779 alkalommal 6655496 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Új padok a rendelőintézetben


Ahogy a tábla is hirdeti: folytatódik az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet felújítása. Néhány napja örömteli változást észlelhettek a járóbeteg-rendelőkbe érkezők: új padok kerültek a korábbi, agyonhasználtak helyére a váróhelyiségekbe. A szép, új bútorzat nagyon tetszik az újpestieknek.Címkék:
SZTK

Több mint száz új paddal gazdagodott a napokban a Görgey úti Szakorvosi Rendelőintézet épülete. A korábbi, erősen elhasznált ülőbútorzat helyére vadonatúj, hófehér fémpadok kerültek. A betegek örömmel nyugtázták a változást, és vették birtokba az ülőalkalmatosságokat. 

– Nagyon kényelmesek és szépek a padok, örülök, hogy megújul a rendelőintézet, kívül-belül egyaránt. Nagyra értékelem, hogy az önkormányzat ekkora fi gyelmet fordít a felújításra – mondja Szecskő Ildikó, aki először jár itt, amióta kihelyezték az új bútorokat. 

A munka tovább folytatódik, összesen 110 padot helyeznek ki a héten, s ezzel szinte valamennyi ülőbútor kicserélődhet a rendelőintézetben. 

– Igaz, ez egy kis lépés, de a jó közérzethez jelentősen hozzájárul, hogy nem a több évtizedes, régi műanyag bútorokon kell várniuk a betegeknek. Nekem ez igenis sokat számít – hangsúlyozza Horváth Éva, aki kényszerűségből rendszeresen megfordul az SZTK-ban.

– A hatvanéves SZTK-n az utolsó lényegi felújítási munkát közel harminc éve végezték. Nekünk a már leromlott és erősen elhanyagolt épületet kellett átvennünk, és megkezdeni azt a felújítást, átalakítást, amely a XXI. század szintjére emeli mind az épületet, mind a betegellátást – szögezi le Nagy István alpolgármester. 

– Az előzőekhez hasonlóan a mostani változás is az újpestiek kényelmét szolgálja, hiszen a korábbi ülőalkalmatosságok már régen elhasználódtak, megérettek a cserére. Reméljük, az új padok is hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegek kellemesebben tölthessék el a várakozás perceit és az állapotmegőrzéséssel sem lesz gond – teszi hozzá. 

G. R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye