Ajánlott videóKörkép -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9952600 alkalommal 6751621 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Gumicukorkát tervezhetnek az újpesti diákok


Az Újpesti Cseriti legújabb támogatója, a SunyBee Hungary 2012 Kft. többszáz mézzselét osztott szét a Lázár Ervin Általános Iskola diákjai között szerda délelőtt. A cég itt hirdette meg azt a pályázatot, amelyre újpesti diákok terveit várják az elkövetkező két hétben. A cél, hogy új termékük, a mézzseléből készült gumicukorka egy kedves, gyermekeknek való arculatot kapjon.Címkék:
Cseriti
A pályázati felhívást minden helyi általános iskolához eljuttatták, amelyre a kis „művészek” saját iskolájukon keresztül nevezhetnek.
Szerdán reggel a Lázár Ervin Általános Iskolában hirdette meg újpesti iskolások számára kiírt pályázatát az Újpesti Cseriti új támogatója, a SunyBee Hungary 2012 Kft. Iván János, a cég ügyvezetője elmondta: szeretnék, ha új termékük, a mézzseléből készülő gumicukorka fazonját újpesti iskolások találnák ki. Az újpesti találmány, a mézzselé ötletgazdája kedvcsinálóként többszáz darabot osztott szét a teát-kávét ízesítő zseléből a gyerekeknek.

Mint megtudtuk, a következő napokban a többi újpesti általános iskolás is megkóstolhatja a mézzselét. A pályázatot már eljuttatták az újpesti általános iskolákhoz, akik segítenek koordinálni a szervezést: a lehetőség népszerűsítést, valamint a beérkező tervek összegyűjtését. A gyerekeknek két hetük van arra, hogy megálmodják a gumicukorka arculatát. A kis „tervezők” legügyesebbike nagy jutalomban részesül, hiszen megnyerheti a SunyBee Hungary 2012 Kft. partnerének, a Helen Doron Nyelviskolának az értékes felajánlását, azaz egy értékes, teljes nyelvi kurzust.Néhány hónapja írtunk arról, hogy egy újpesti feltalálónak köszönhetően zseléformában is elérhető az értékes méz. Az új találmány, a teát-kávét ízesítő mézzselé tavaly év végén mutatkozott be a nagyközönség előtt. A különleges receptúrának köszönhetően a termék elnyerte a „bio” minősítést.

G.R.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye