Ajánlott videóKulturkáló (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823779 alkalommal 6655496 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Rövidül a várólista


Már működik az az új ultrahangkészülék, amit szerdán adnak át ünnepélyesen az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet megújult képalkotó diagnosztikai osztályán.Címkék:
SZTK
 - Nem csak teljesen lepusztult épületet, de igencsak lerobbant eszközparkot is örökölt az önkormányzat, amikor a rendelőintézet átvehette a fővárostól – vázolta a korábbi helyzetet Nagy István alpolgármester. – Igaz a város korábban is támogatta az egészségügyi intézmény eszköz állományát, de csak a tulajdonátvétel után kezdhettünk el gondolkodni komolyabb beszerzéseken. A tervek szerint a következő években folyamatosan cseréljük majd le a régi, elavult berendezéseket újakra. A legkomolyabb beruházás az új röntgengép vásárlása lesz a jelenlegi 15-20 esztendős készülék helyett – avatott be minket a városvezetés terveibe az alpolgármester.

A páciensek hamarosan már érzékelik azt, hogy immár két ultrahangkészülékkel párhuzamosan végzik a vizsgálatokat. A korábban hosszú várólisták ugyanis remélhetőleg jelentősen lerövidülhetnek a jövőben.
– Vannak olyan fővárosi intézmények, ahol ma öt-hat hetet is várakozniuk kell a betegeknek egy-egy képalkotó diagnosztikai vizsgálatra. Nálunk, Újpesten viszont a korábbi közel egy hónap helyett hamarosan mindössze két hétre csökkenhet majd a várakozási idő, sőt szeretnénk, ha már akár egy hét alatt sorra kerülhetnének pácienseink az ultrahangvizsgálatokra – árulta el dr. Csemniczky Katalin, a képalkotó részleg főorvosa.
GR
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye