Ajánlott videó



Körkép -2- (2017.10.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Az oldalt 9206579 alkalommal 6208703 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

A közös munka folytatódik

2013-ban


Így év elején az ember hajlamos visszatekinteni ez elmúlt esztendőben történtekre. Tesszük ezt mi is, a szakrendelő dolgozói.



Címkék:
SZTK
Igaz, hogy sok esetben nehéz körülmények között végeztük munkánkat – és betegeink sem voltak maradéktalanul elégedettek velünk –, de tudtuk, hogy ezt az áldozatot meg kell hoznunk a betegeink jobb ellátási körülményei, és a szebb környezet biztosítása érdekében.

A szakrendelő felújítása előre programozottan, menetrendszerű pontossággal történt, a betegek és a dolgozók lehető legkevesebb zavarása nélkül, általában hét végére koncentráltan.

Év végére a munkálatok nagyrészt elkészültek, szemmel látható minőségi javulás volt tapasztalható.

Egyértelműen kiderült, hogy az új tulajdonos minden tekintettben szívén viseli az újpesti lakosság egészségügyi ellátását, jelentős volt a számítástechnikai program-, és a géppark fejlesztése is.

Ezúton köszönjük mind az Újpesti Önkormányzat, mind a Képviselő-testület, mind az Újpesti Szakrendelő "menedzsmentjének" – ebből is kiemelve Dr. Varga József ügyvezető igazgató – támogatását, munkáját, aki időt,  fáradságot nem kímélve, az elvégzendő felújítási feladatok zökkenőmentes koordinálását tartotta szem előtt.

Létrejött, és folyamatosan fejlődik a szakrendelőben dolgozók egysége – amely a közös munka eredményességének záloga. Egymással, egymásért dolgoznak az orvosok, szakdolgozók, informatikai, logisztikai és HR munkatársak a betegek folyamatosan javuló minőségi ellátása érdekében.

Végezetül, de nem utolsó sorban, meg kell jegyeznem magam, és munkatársaim nevében, hogy amióta az újpesti önkormányzat vette át a szakrendelő működtetését, nemcsak külsőleg, de a dolgozók megbecsülése tekintetében is történt változás. Már három alkalommal is elismerték, jutalmazták munkánkat – amely ez idáig ismeretlen volt számunkra.

Még egyszer köszönjük munkánk elismerését, és abban a reményben kívánunk békés ünnepeket, hogy az a megkezdődött újesztendőben, a megkezdett közös munka folytatódik – még ha egyre nehezebb feltételek mellett is – mert ez minket, dolgozókat is tovább motivál.

Krauszné Szalay Ágnes
a szakrendelő szakszervezetének alelnöke



Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák







Kapcsolatok