Ajánlott videóHelyi érték -Helytörténetek- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799892 alkalommal 6639518 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Megtisztult a patika


Néhány nappal ezelőtt adtuk hírül, hogy a Görgey úti szakrendelő melletti, frissen felújított gyógyszertár épületének falát ismeretlenek összefirkálták. Az önkormányzat nagyon gyorsan intézkedett. A fal ismét makulátlanul tiszta. Csak remélni tudjuk, hogy nem csúfítják el ismét a vandálok.Címkék:
SZTK
Az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon elementáris erejű felháborodást váltott ki a csaknem 12 ezer lájkoló körében a vandál tettről közzétett fotó. A legválogatottabb ötleteket írták a hozzászólók arra, hogy mit kellene csinálni azokkal, akik képesek ilyesmire.
Most ismét megmutatjuk az összefirkált falat is, abban a reményben, hogy az úgynevezettt "tag" (aláírás-szerű falfirka) tulajdonosára ráismer valaki és jelzi a rendőrségnek.


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye