Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9811073 alkalommal 6647171 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Édes karácsony

A sportolókat a művészek váltják


Az idei vásáron is finomságokkal lepik meg a térre látogató újpestieket az Újpesti Cseriti Adományozó Házánál. Az önkormányzat jótékonysági szervezete az Édes Karácsony elnevezésű akciójában a város hírességeit, büszkeségeit várja a Szent István téri vásárba.Címkék:
Cseriti
Karácsonyi Vásár
Az elmúlt szombaton például sportolók, az olimpiai bajnok Dombi Rudolf és párja, az úszó Verrasztó Evelin, a labdarúgó Simon Krisztián és Bruno Moraes kedvenc házi süteményeikkel kínálták az adományozókat. Sőt, a legszerencsésebbeknek jutott a további két olimpiai bajnok, Gyurta Dániel és Martinek János által felajánlott sütikből is. Az Újpesti Cseriti tetszőleges összegű adományokat a Szent István téri faházánál elhelyezett gyűjtőurnájába is köszönettel fogad.

Szombaton: művészrandi
Az Újpesti Cseriti december 15-én, szombaton, 16 órára újpesti művészeket vár a Szent István téri vásárvárosban felállított Adományozó Házhoz. A közönség kedvencei, a sportolókhoz hasonlóan, szintén süteményes tálcákkal érkeznek, hogy megvendégeljék azokat, akik tetszőleges összegű adománnyal támogatják a nehéz sorsú újpesti gyerekek karácsonyát. A találkozó beszélgetésre, eszmecserére is lehetőséget nyújt, sőt! Ha ízlik a sütemény, a recept is sokszorosítható.

Folytatódik az Édes Karácsony
A jótékonysági sütizés december 22-én, szombaton 16 órakor folytatódik, amikor Újpest díszpolgárai, Újpestért díjasai továbbá a város vezetői kínálják az adakozókat a Szent István téri Adományozó Háznál.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye