Ajánlott videóKörkép -4- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9807542 alkalommal 6644882 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Fényfenyő és koncertnyitány


Az elmúlt napokban a megszokott helyére, a Városháza elé került az újpestiek közel 9 méter magas fényfenyője. Aki még nem gondolt bele igazán, hogy közeleg a karácsony, annak csak az ünnepi fényekbe öltöző Szent István térre kell tekintenie.Címkék:
Cseriti
Karácsonyi Vásár

December 2-án, vasárnap advent első hetébe léptünk, lelkünkben is megkezdjük a visszaszámlálást karácsonyig. Újpest Önkormányzata idén is ünnepi hangulatot teremt. Mint ahogyan korábban írtuk, december 6-ától kezdetét veszi az Újpesti Karácsonyi Vásár. A mindennapos forgatagot a hétvégeken kicsiknek és nagyoknak, felnőtteknek szóló programmal, sztárfellépőkkel teszik emlékezetessé a szervezők. Az Újpesti Cseriti jótékonyságra ösztönöz.  

Koncertnyitány: a MÁV Szimfonikusok hangversenyével

Az Újpesti Karácsonyi Vásárhoz kapcsolódóan három alkalommal térítésmentes komolyzenei koncertsorozatnak ad helyet az újpesti Városháza díszterme (István út 14. II. em.) Az első hangverseny, a MÁV Szimfonikus Zenekar Kamaraegyüttesének közreműködésével, december 9-én, vasárnap 16 órai kezdettel lesz.

Térítésmentes belépő igényelhető december 4-től az Újpesti Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (István út 15.)

Mindenkit szeretettel vár Újpest Önkormányzata!
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye