Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9812581 alkalommal 6648225 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Tízezer kilogramm újpesti kupak


Újpest ismét bizonyítja, hogy közös erővel nagy dolgokra képes, hiszen a június óta tartó kupakgyűjtési akcióban Újpest apraja-nagyja részt vesz.Címkék:
Cseriti
A legutóbbi szállítmány után, a Halassy Olivér Sportközpontban most újabb teherautónyi PETtető várja, hogy a nemes cél érdekében Tinnyére kerüljön. Eddig közel 10 000 kg érkezett a gyűjtőpontokra zsákokban, dobozokban, kosarakban.

Hozták autóval, biciklivel és kupak került a méhecskés gyűjtőedényekbe apró óvodás kezek segítségével. Októbertől értékes nyereményekért gyűjtik a műanyag tetőket az újpesti iskolások és óvodások, akik egy hónap alatt több mint 500 kg-nyit vittek az intézményekbe. Tudják, hogy Imikének gyűjtik a kincset érő kupakokat. Az Aquaworld, a Kölyökpark, a MagicBox és a Halassy Olivér Sportközpont viszonzásképp megajándékozza a legszorgalmasabb osztályokat és óvodás csoportokat.

LEGYEN EGY NAGY HAJRÁ!
Az Imike megsegítésére szánt kupakokat november 30-ig várják a 23 gyűjtőhely valamelyikén. (Gyűjtőpontok listája ITT) Addig is gyűjtsük össze Újpest összes kupakját!

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye