Ajánlott videóNői szakasz (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9811059 alkalommal 6647162 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Gyermekszemek nyílnak a világra

Újpesti Cseriti


Az Újpesti Cseritit már nem kell bemutatni az újpestieknek, de a város határain túl sem. Az újpesti jótékonysági szervezet a felelősségvállalásból eredő jótékonyságra buzdít. A Cseriti a rászoruló gyermekeknek segít, élményajándékokkal nyitja ki a világot és teszi szebbé a hétköznapokat, az ünnepeket.Címkék:
Cseriti
Tavasz óta az Újpest szelet árusítása jelenti az Újpesti Cseriti folyamatos pénzbeli támogatását. Már öt cukrászdában árusítják a jótékonyságot (is) jelentő süteményt, amelynek árából 10 százalékot a szervezetnek, vagyis a gyerekek javára utalnak át.

A Cseriti nyáron sem vakációzott, minden meghívásnak eleget tett a gyerekekkel. Például a II. kerületi Cseppkő Gyermekotthon és Óvoda vezetőjéhez, dr. Herczeg Krisztiánhoz is eljutott a szervezet híre. Az igazgató focikedvelő diákokat hívott meg a Magyarország-Izrael barátságos válogatott mérkőzésre, a Puskás Stadion lelátójára, és lehetőséget nyújtott számos diáknak állatkerti ismerkedésre. Kármán Béla, a Káposztásmegyeri Szociális bolt vezetője pedig ízletes, édes dinnyét vitt - a Cseriti segítségével - a nyári napközis táborban vakációzó gyerekeknek.

A Cseriti további ismertségét jelentette, hogy 120 újpesti diák pólóján népszerűsítette a szervezetet az újpesti önkormányzat által támogatott, Siófokon megrendezett táborban.

B. KAdni is öröm

Aki kapcsolatba kerül az Újpesti Cseritivel, tudja, nem csak kapni, adni is öröm. Mindazok, akik például tavasz óta a kupakokat gyűjtik az újpesti Imike járássegítő gépére, a Cseriti és a Halassy Olivér Sportközpont által megkezdett gyűjtéshez járulnak hozzá. A segítésben azok a gyerekek is részt vehetnek, akár egyetlen kupakkal is, akik a Cseritivel jutottak már élményhez, ajándékhoz.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye