Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép -4- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9089577 alkalommal 6122053 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Elvarázsolta a sport a gyerekeket


A Szusza Ferenc Stadion edzőpályáján tegnaphoz hasonlóan ma is a focival, a röplabdával, a hokival és az atlétika alapjaival ismerkedhettek a kerületi iskolák negyedik osztályos tanulói. A mai nap külön eseménye, hogy ezúttal Újpest Arcai is pástra léptek.Címkék:
Wintermantel Zsolt
A termekben október 11-én és 12-én is a cselgáncs, a teakwondo, a torna, a vívó, az ökölvívó és a birkózó szakosztály oktatói várták a nebulókat. Az Újpesti Sportvarázson nagy volt a sürgés-forgás, jó volt látni, hogy a fiatalok milyen elszántsággal vetették bele magukat a játékos edzésekbe.

Kijelenthetjük, hogy Újpest Önkormányzata és az UTE közös rendezvénye sikert aratott, hiszen a csütörtöki napon közel félezer gyerek kötött barátságot a sportágakkal. Wintermantel Zsolt, Tahon Róbert és az UTE klubigazgatója, Őze István tegnap látogatta meg a negyedikeseket, és a mai nap sem telt el esemény nélkül: Újpest Arcai jártak a vívó szakosztály edzésén. Az arcok természetesen nem csak látogatóként voltak jelen, maguk is pástra léptek.

(GG)
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok