Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823778 alkalommal 6655495 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Közeledik az átadás

Így szépül az SZTK


Miközben szintenként halad az energetikai felújítás, folyamatosan zajlik a rendelő átalakítása is. A hatodik emelet teljes egészében a fogászaté és a szájsebészeté lett, a harmadikra pedig a képalkotó diagnosztika költözik.Címkék:
SZTK
Az energetikai felújítás keretén belül hetente más-más szinten cserélünk ablakot, radiátort, illetve korszerűsítjük a fűtési rendszert – emlékeztetett Razsovich József, a kivitelező ÉPIT Zrt vezérigazgatója.

Hozzátette, az EU által támogatott felújítás keretein belül további feladatot jelent és folyamatosan zajlik az épület külső hőszigetelése, festése. Jelenleg ezzel párhuzamosan a lepényépületen cserélnek tetőt és ablakokat, és egységesebb képet alkotva nemrégiben elbontották a melléképületeket és befejeződött a kazánház felújítása, emellett hamarosan kicserélik az elektromos fővezetékeket is. A hivatalos programzáró a műszaki átadás előtt, október 25-én lesz.

Az önkormányzat eközben számos további lépéssel teszi korszerűbbé a betegellátást, az azonos szakmákat illetve ellátási területeket egy épületszintre csoportosítja át. Dr. Király Ferenc, a szakorvosi rendelő orvos-igazgatója felsorolta: a hatodik emeletre költözött fel a szájsebészet és a fogászat, a harmadik emeletet pedig a képalkotó diagnosztika foglalja el. Utóbbi kiegészül a Fóti útról beköltöző tüdőszűrő állomással, a földszinten pedig helyet kap a felnőttorvosi ügyelet.

Mint korábban megírtuk, a rendelő korábbi tulajdonosa, a Károlyi kórház nemrégiben a Baross utcai épületébe szállította el a korábban itt őrzött iratokat. Dr. Király Ferenc megjegyezte, a felszabaduló hely alkalmas lehet egy központi öltöző kialakítására is.

M. Orbán András
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye