Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823774 alkalommal 6655493 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Főzés után kóstolás

Újpesti Városnapok: Lecsófesztivál


Szeptember 1-jén, szombaton reggel finom illatok jelzik majd a piacon, merre is vezessen az utunk az ételkóstoláshoz. Kóstolni és szavazni egyaránt lehet.Címkék:
Piac
Városnapok
Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok immár ötödik alkalommal várja az újpestieket a hagyományos nyár végi lecsófesztiválra. A lecsó elkészítésére bárki vállalkozhatott, augusztus 28-ig gyűltek a nevezések a meghirdetett versenyre.

Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok Felügyelősége már javában készül a szombati fesztiválra.  Az elmúlt évinél többen, 12-en neveztek a versenyre. A versenykiírás szerint 3 kiló paprika jelenti az étel alapját, a többi hozzávalót ki-ki magától teszi hozzá. A tapasztalatok szerint rendkívül széles a közkedvelt nyári étel elkészítésének lehetséges variációja. A kulisszatitkokat szombaton 10 órától leshetjük el, kóstoló kíséretében. A nevezők között vannak visszatérő jelentkezők, akik ki nem hagynák ezt a főzési lehetőséget.

A számozott ételekre helyben lehet szavazni. Az eredményhirdetés később lesz. A díjakat – vándorserleget, kupákat, érmeket és okleveleket – egy hét múlva, pénteken osztja ki a versenyt meghirdető Piacfelügyelőség. Természetesen ők is beneveznek, de amennyiben lecsójuk helyezéshez juttatná őket, lemondanak a díjról. Már fair play-díjasok.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye