Ajánlott videóKörkép -3- (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9544077 alkalommal 6457038 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Több mint négyszáz család veszélyben

Újpest polgármestere azonnali intézkedést követel


Újpesten, összesen 7 lépcsőházban, több mint 400 családot rendkívüli helyzetbe hozva, – az értesülések szerint közműdíj tartozás miatt – megszüntették a közös területeken (lépcsőházban és liftekben, menekülő útvonalakon) az elektromos áram szolgáltatást.Címkék:
Wintermantel Zsolt
A kialakult helyzet súlyos élet és balesetvédelmi kockázatot rejt, mivel a lakók, áramszolgáltatás hiányában nem tudnak közlekedni az ablak nélküli, korom sötét lépcsőházakban, veszélyhelyzet esetén otthonuk elhagyására sem képesek. Sokan gyertyákkal világítanak a linóleumos lépcsőházakban, és úgy próbálnak meg közlekedni, mely rendkívül tűzveszélyes!

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere, miután lakossági bejelentésből értesült a rendkívüli helyzetről, haladéktalanul kérte, hogy az ELMŰ-ÉMÁSZ a 2011. évi CXXVIII. törvény16. § b) bekezdése alapján, a veszélyhelyzet elhárításával kapcsolatosan azonnal intézkedjen, az élet-balestet veszély elhárítása, valamint a vagyonvédelem érdekében.


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok