Ajánlott videóKulturkáló -1- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9816919 alkalommal 6651034 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Lecsófesztivál

Főzni, kóstolni egyaránt lehet


A nyár kedvelt étele a lecsó. Az ízletes falatok kedvelői úgy gondolják, lecsót főzni is remek elfoglaltság, számtalan variációja van ugyanis az ételnek.Címkék:
Piac
Városnapok
Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok ebben az évben már ötödik alkalommal hívja lecsófesztiválra  az újpestieket.  Azok, akik előrukkolnának kedvenc receptjükkel, bátran álljanak a tűzhely mellé és készítsék el saját főztjüket!

A versenyre nevezők jelentkezését augusztus 28-án, 14.00 óráig várják a Piacfelügyelőségen. Bárki nevezhet, házasszonyok, urak,  baráti társaságok, munkahelyi közösségek egyaránt.

A versenyre jelentkezők 3 kg zöldpaprikából, és egyéb hozzávalókból készítsék el a fantázia költeményt. Az otthon megfőzött ételt szeptember 1-jén 8.30-ig várják a Piacfelügyelőségen. Miként főzni, kóstolni, szavazni is bátran lehet.

Szeptember 1-jén, 10.00 órakor ugyanis kezdetét veszi a piacon az V. Lecsófesztivál, amelyen a kóstolás után, titkos szavazással dőlnek el a helyezések.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye