Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóHelyi érték (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9073718 alkalommal 6111042 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Lecsófesztivál

Főzni, kóstolni egyaránt lehet


A nyár kedvelt étele a lecsó. Az ízletes falatok kedvelői úgy gondolják, lecsót főzni is remek elfoglaltság, számtalan variációja van ugyanis az ételnek.Címkék:
Piac
Városnapok
Az Újpesti Piac- és Vásárcsarnok ebben az évben már ötödik alkalommal hívja lecsófesztiválra  az újpestieket.  Azok, akik előrukkolnának kedvenc receptjükkel, bátran álljanak a tűzhely mellé és készítsék el saját főztjüket!

A versenyre nevezők jelentkezését augusztus 28-án, 14.00 óráig várják a Piacfelügyelőségen. Bárki nevezhet, házasszonyok, urak,  baráti társaságok, munkahelyi közösségek egyaránt.

A versenyre jelentkezők 3 kg zöldpaprikából, és egyéb hozzávalókból készítsék el a fantázia költeményt. Az otthon megfőzött ételt szeptember 1-jén 8.30-ig várják a Piacfelügyelőségen. Miként főzni, kóstolni, szavazni is bátran lehet.

Szeptember 1-jén, 10.00 órakor ugyanis kezdetét veszi a piacon az V. Lecsófesztivál, amelyen a kóstolás után, titkos szavazással dőlnek el a helyezések.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok