Ajánlott videóKulturkáló (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799925 alkalommal 6639545 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Felállványozták az épület hátulját

Elkezdődött az SZTK felújítása


Megkezdődött a szakrendelő energetikai korszerűsítése, az állványozás már javában folyik, az épülethez kapcsolt üzlethelyiségeket pedig a napokban bontották le.Címkék:
SZTK
Az energetikai munkálatok nyílászárócserét, világítás- és fűtéskorszerűsítést, és ezzel együtt a homlokzat teljes rendbetételét foglalják magukban. A rekonstrukció legnagyobb munkáira áprilisban írtak ki pályázatot, amely június közepén zárult le. A kerület a munkafolyamat költségeinek fedezésére uniós pályázaton nyert forrást.

Mint ismert, az Önkormányzat tavaly októberben vette saját kézbe az addig a fővároshoz tartozó rendkívül rossz állapotban lévő rendelőintézetet. Az épület 1950-ben készült el, az 1980-es évek óta pedig egyáltalán nem újították fel. A kerület vezetése az átvételt követően azonnal nekiállt a tatarozásnak, amely a mellékhelyiségek rendbetételével kezdődött. Azóta például új beteghívó rendszert szereltek fel, térfigyelő rendszert építettek ki a földszinten és a lépcsőházban, utóbbi hatékonyságát jól mutatja, hogy már a próbaidőszak alatt sikerült visszaszorítani vele a lopásokat és a rongálásokat.

A korszerűsítés befejezése után a szakrendelőben igénybe vehető szolgáltatások köre is bővül: a tervek szerint még az idei évben a rendelőbe költöztetik a Fóti úti tüdőszűrő állomást.

M. Orbán AndrásKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye