Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9098598 alkalommal 6128913 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Beindult a Napközis tábor


A tíz hétig működő Tábor utcai tábor pár héttel ezelőtt az Újpesti Cseriti és önkénteseinek jóvoltából mostanra rendezett területtel várta a kezdésre a gyerekeket.Címkék:
Cseriti
Június 18-án, hétfőn hivatalosan is kezdetét vette a táborozási szezon. Évről évre egyre többen veszik igénybe a tábor szolgáltatásait, jelenleg 260 újpesti általános iskolás használja ki a lehetőségeket a szép környezetben. Egész nyáron át működik a tábor, augusztus 24-én zárja be majd a kapuit.

Az önkormányzat tavaly új hintákat, favárat építtetett a helyszínen, amelyeket a gyerekek most is maximálisan kihasználnak. A kapott pénzből játékokat, eszközöket is vásárolhatott a tábor vezetése. "Mivel az olimpia éve van, a sport játssza majd a programokban nálunk is a főszerepet. Lesznek bűnmegelőzési és egészségügyi előadások is. Nem lehet tudni, mik aratnak majd igazán sikert, talán a jégpalotai látogatás vagy a fóti medvepark megnézése viszi el a pálmát." - nyilatkozta lapunknak Petrohánné Tóth Erzsébet táborvezető, Böbe néni. Folyamatosan zajlanak a vetélkedők, a foci- és tramburello bajnokság, a kézműves foglalkozások, sárkányépítés, színházi előadás. A nagy meleg sem okozhat gondot, a tábornak saját párakapuja is van.

Á.T.

A tábor nyitásakor Wintermantel Zsolt játékokkal ajándékozta meg a gyerekeket. Tizennégy újpesti iskolából érkeztek gyerekek, de még bővülhet a kör. Már tavaly is nagy sikert arattak a külföldről jövő főiskolások, egyetemisták, akik rengeteget foglalkoztak a gyerekekkel. Az idén Görögországból, Hollandiából, Svédországból érkeznek önkéntes segítők.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok