Ajánlott videóKulturkáló (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823778 alkalommal 6655495 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

SZTK: Start előtt a felújítás

Lezárult a pályáztatási szakasz


Célegyenesébe fordult a Görgey úti szakrendelő felújítási munkálatainak előkészítése. Az áprilisban kiírt pályázat június közepén zárult le. Ennek eredményeként hamarosan megkezdődhet a szakrendelő rekonstrukciója.Címkék:
SZTK
Az Újpest Önkormányzata 4 közbeszerzési pályázatot írt ki a szakrendelő energetikai korszerűsítésére. A pályázati kiírásban a nyílászárók cseréje, a homlokzat szigetelése, burkolása, fűtés-hűtés és világítás korszerűsítés szerepelt. Minderről a projekt lebonyolítását végző cég az  Épít Zrt adott tájékoztatást.

A nyertes pályázókkal a szerződéskötések a következő napokban várhatók.
 
A munkák megkezdése előtt lebontották az épülethez hozzáépített üzlethelyiségeket, mivel szükséges volt munkaterületet biztosítani az elvégzendő feladatokhoz. A bontási munkákat az Újpest Városgondnokság Kft. végezte, akik elszállították a keletkező építési törmeléket, és rendezték a területet.

A rendelőintézet belső udvarán álló ideiglenes raktárépületet a Károlyi Kórház használja. A homlokzat szigetelési munkák megkezdéséhez ezeket a bádog építményeket is el kell majd bontani. A Károlyi Kórház a raktár kiürítése érdekében úgy döntött, hogy az UV Zrt.-től bérel helyiségeket, amelyek átalakítását az UV Zrt. a Kórház igényeinek megfelelően végzi. Az átköltözés néhány napon belül megtörténhet.

Terveink szerint a jövőben nemcsak cikkekkel, de fotókkal is tájékoztatjuk majd olvasóinkat a munkák előrehaladtáról, illetve arról, hogy milyen volt, és milyen lett a szakrendelő.


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye