Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823773 alkalommal 6655493 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesten található a főváros egyik legszínvonalasabb piaca az áruk minősége, frissessége, és a kiszolgálás színvonala tekintetében. Nem állítható ugyanez a csarnokról, amelynek sem esztétikai, sem pedig funkcióbeli követelményei nemigen felelnek meg a kor kihívásainak – derült ki az Újpesti Párbeszédből.Címkék:
Piac
Henézi Erzsébet kijárta a piaci ranglétrát, kezdetben árusként dolgozott itt, majd megtapasztalta a tulajdonosi lét örömeit, buktatóit is, úgyhogy alaposan ismerője a körülményeknek.

„Örülök annak, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően a hátunk mögött hagyott télen már nem fagytak meg az áruink” – utal a fűtés kiépítésére az agilis hölgy. „Persze, ha egy álmennyezetet is beépítenének, még nagyobb hatékonysággal működhetne a rendszer. Összességében elégedett is lehetnék, de nem vagyok az, mert nyáron meg a meleggel kell birkóznunk, megfonnyadnak a zöldségek, gyümölcsök. A földön maradok: nem várom el, hogy a bérleti díjért cserébe megoldják a légkondicionálást, de a nyári hűtéssel mégiscsak kellene kezdeni valamit.” A piacos hölgy egy alapos felújításban látja a megoldást, de azt is elfogadhatónak tartaná, ha esetleg új csarnok épülne. Feltéve persze, ha addig is biztosítva lenne a zavartalan árusítás.
 
Á. T.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye