Ajánlott videóKörkép -4- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799896 alkalommal 6639522 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Betegbarát megújulás


A Görgey úti Szakorvosi rendelőintézet fenntartása Újpest Önkormányzatának kiemelt feladata és célja. Az Újpesti Egészségterv keretein belül megvalósuló beruházás szakmai részleteiről és a tervekről dr. Ihász Judit, az orvosokból álló felügyelőbizottság tagja beszélt az Újpesti Naplónak.Címkék:
SZTK
– Egyre többen értesülhettek arról, hogy folyamatosan zajlik a Szakrendelő felújítása. A gyermek szakrendelésen már látható szemléletet, betegbarát környezetet szeretnénk az épület teljes egészében kialakítani. Az energia megóvása és korszerűbb hasznosítása lesz az az eszköz, amellyel az üzemeltetési költségek  csökkenését tervezzük elérni. Ezzel válik teljessé az a megújulás, amelynek eredményeként egy lényegesen magasabb színvonalú egészségügyi intézményben fogadhatjuk a betegeket – mondta dr. Ihász Judit bőrgyógyász, klinikai onkológus az SZTK-t működtető Újpesti Egészségügyi Nonprofit Kft. felügyelőbizottsági tagja.

– Magam is itt, a kerületben kezdtem a pályafutásomat és több évtizede tevékenykedem a betegellátás területén, újpesti lakos is vagyok. Többek mellett a Görgey úti rendelőben is dolgoztam, majd az Észak-pesti egészségügyért felelős ellátó intézmény berkein belül láttam el a hozzánk forduló betegeket. Betegeimen keresztül hallom és tapasztalom, hogy mennyien szorgalmazzák a megújulást. A Szakrendelőben semmilyen bezárás nem lesz. Sőt, a jövőben a szakmai és a betegellátó profil bővítését tervezzük – hangsúlyozta a doktornő.

-UNA betegek igényeihez mérten, a szakmai szempontok fi gyelembevétele mellett, központosítva szeretnénk az orvosi feladatokat a jövőben ellátni – emeli ki dr. Ihász Judit. Erre lehet példa a Tüdőgondozó és az Ernyőképszűrő állomás egy helyre költöztetése. Tehát, a korszerűsítés mellett az összevonásokon keresztül a jelenleginél még hatékonyabban fognak egymással konzultálni az orvosok. Ez a korábbi észlelést, az időbeni megelőzést és a színvonalasabb betegkiszolgálás rendszerét egyaránt hivatott működtetni.

– BÁBOSIK ERVINKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye