Ajánlott videóKörkép -2- (2018.02.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9695525 alkalommal 6566018 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Nyuszisimogatás a piacon


Ugyan még van egy hét Húsvétig, de a húsvéti nyuszik már megérkeztek Újpestre. A Piacfelügyelőség nyuszi simogatást rendezett a gyerekeknek a Vásárcsarnok előtt. Kicsit kevesebben jöttek a vártnál, mert beköszöntött a böjti rossz idő, erős szél fújt, kicsit dideregtek a gyerekek, meg a nyulak is talán.Címkék:
Piac
Bár a kicsik nem nagyon törődtek a zimankóval, eleinte kissé félve, majd egyre bátrabban simogatták a Nógrádból érkezett tapsifüleseket, többen még répát is hoztak nekik. És ahol húsvéti nyuszi van, ott ajándéknak is kell lennie, csoki nyulak, tojások rejtőztek a fűben, amit azért nem volt nehéz megtalálni a lurkóknak.

A piacfelügyelőség szörpöt és szendvicseket osztott, a böjtre való tekintettel tojáskrémeset. A szervezők dacoltak a széllel, nyuszik mosolyt csaltak a gyerekek, és a szülők arcára is, a tojáskrém finom volt, szóval, aki ott volt, jól érezte magát.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye