Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóKörkép -3- (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9081064 alkalommal 6116161 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Halmozzák az élvezeteket!

Kétszázötven gyerek lubickolt az élményfürdőben


Tovább folytatódik az Újpesti Cseriti élményajándékainak sorozata. Az önkormányzat jótékonysági szervezete 250 hátrányos helyzetű újpesti gyermek élményfürdőzését biztosította az Aquaworld Vízibirodalomban.Címkék:
Cseriti
Újpest minden általános iskolájából érkező, összesen kétszázötven gyermek csobbanhatott az újpesti Aquaworld élménymedencéiben, és csúszkálhatott a Forgószél, a Kamikaze, az UFO, és sok más csúszdán is.

Az Újpesti Cseriti karácsonyi gyűjtőakciójában számos élményajándékot kapott az újpesti hátrányos helyzetű gyermekek számára.

– Első lépésként az újpesti Városházára látogathatott el eddig százötven gyermek, ahol többek között kakaó és Újpest szelet várta őket – mondta el Wintermantel Adrienn, az Újpesti Cseriti háziasszonya. – A következő állomás a Kölyökpark volt, ahol szintén rendkívül jól érezték magukat a gyerekek. Az élményajándékok sorát a vízibirodalmi fürdőzés koronázta meg – fűzte hozzá.

A Cseriti ajándékai ezzel még mindig nem értek véget! Hamarosan ötszáz gyermek megy fagyizni az Andretti Cukrászdába, és további háromszázötven gyerkőcnek vesz részt a városházi sétán és kakaózáson.

(antosa)


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok