Ajánlott videó...Ahogy történt -2- (2017.03.17.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8254050 alkalommal 5492864 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Lehet egy rendeléssel több?


Amióta Újpest Önkormányzata a Görgey úti Szakorvosi Rendelőintézet tulajdonosa, megkezdődött az épület felújítása és több szakrendelésen bővült az orvos-létszám. A változások pozitív hatása a gyermekszakrendelőben is érezhető. Sorozatunkat egy örvendetes hírrel folytatjuk.Címkék:
SZTK
„Nagy örömünkre sikerült „idecsábítani” az I-es számú gyermekklinikáról egy kollégát, így márciustól bővül a rendelési idő. A csütörtök délután mellett, szerda délután is fogadjuk a betegeket” – mondta el dr. Lőrincz Éva, az Újpesti Gyermekszakrendelő pulmonológusa.

Azaz már két szakorvos láthatja el a beteg gyermekeket a tüdőgyógyászaton. Erre szükség is van, mert a rendelőnek több mint két hónapos előjegyzései voltak, és a kis betegek egyharmada asztmás, állapotukat rendszeresen ellenőrizni kell. Nagyon sok gyermek allergiás tünetekkel érkezik. Magyarországon a gyermekkori asztma a leggyakoribb krónikus, gondozást igénylő betegség. A szakrendelő rendelkezik minden korszerű eszközzel, ami a diagnosztikához, vagy a kezeléshez kell, tehát újításra egyelőre nincs szükség. Csak a rendelési idő jelentett szűk keretet. De ez is változik dr. Krikovszky Dóra pulmonológus gyerekgyógyász szakorvos érkezésével. 

J.M.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák

Kapcsolatok