Ajánlott videó



Körkép extra -2- (2017.08.11.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

Kapcsolatok











Az oldalt 8921420 alkalommal 6002797 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Curtis átigazolt

A licit pillanatnyi állása: 6000 forint


Széki Attila, alias Curtis, Újpest emblematikus rappere úgy döntött, hogy a karácsonyi "szezonra" csapatot vált. A rapper az Újpesti Cseritinél folytatja pályafutását.



Címkék:
Cseriti
Curtis már a Karácsonyi Vásáron adott koncertjén is külön felhívta a figyelmet a jótékonykodásra. Arra kérte rajongóit, hogy támogassák az Újpesti Cseriti karitatív akciót. Külön hangsúlyozta, hogy a kezdeményezés újpesti, hátrányos helyzetű gyerekek ünnepét hivatott szebbé tenni.

A rapper úgy döntött, jó példával jár elöl és még ott a helyszínen aláíratott az összes fellépővel egy egyedi Curtis pólót, amit aztán felajánlott a Cseritinek.

A pólón tehát Curtis autogramja mellett megtalálható BLR, Lupo, és Széles Iza aláírása is.

Hogy hogyan lehet hozzájutni? Licitálni kell 2011. 12. 09-ig. A póló kikiáltási ára 5000 forint. A liciteket 1000 forintonként lehet megtenni. A póló azé lesz, aki a legtöbbet ajánlja érte. A bevételt teljes egészében jótékony célra fordítja a Cseriti.

Licitálni munkanakpokon a licit@ujpestimedia.hu e-mail címen, illetve a 06-70-398-9508 telefonszámon lehet, pénteken 24.00 óráig.

Az érverés állását minden nap, este nyolcig két óránként közöljük itt az ujpest.hu-n, illetve az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon.



Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák













Kapcsolatok