Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9812579 alkalommal 6648224 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Curtis legyőzte az esőt


Hiába szemerkélt, csepegett, esett - az időjárás mindent megpróbált, de nem tudta eltántorítani azt a többszáz rajongót, akik Curtis koncertjére érkeztek a Szent István téri Újpesti Karácsonyi Vásárra.Címkék:
Cseriti
Az eredetileg tervezett 17.00 órás kezdés némileg csúszott, ami a koncert előtti egyházi műsor és gyertyagyújtás sikerének is "köszönhető". Curtis koncertje előtt ugyanis ünnepélyesen meggyújtották a második gyertyát is Újpest adventi koszorúján. A szokásoknak megfelelően szintén az egyik egyház képviselői, ezúttal a reformátusok.

Curtisre azonban még így is várnia kellett a közönségnek, mivel erre a napra, hosszú egyeztetések után végre sikerült "leszervezni" Széles Izát, akivel közös dalát Curtis eddig is minden fellépésén előadta - csak éppen Iza digitális közreműködésével. A Megasztár sorozatból megismert énekesnő a  9 és 1/2 randi című magyar mozisiker főcímdalával nyitott. Nem volt rossz választás, a közönség szinte kivétel nélkül ismerte a dalt. Aki mégsem, annak Iza házi feladatul adta a film sürgős megnézését (Tényleg nem rossz film. A szerk.)

Egymást követték az ismert slágerek, amikor pedig Iza az All I Want for Christmas is You című Mariah Carey számhoz ért, a közönség már rég nem érzett semmiféle hideget. A hangulat csaknem forráspontig hevült, de minderre még rátett egy lapáttal az est főszereplője, Curtis, aki az utolsó dalhoz már személyesen is felment a színpadra,  hogy végre élőben is elénekelje Izával az újpesti közönségnek, Minden más című duettjüket.

Aztán elszabadult a pokol. Curtis sorra húzta elő a képzeletbeli Mikulás puttonyából ismert számait, miközben a karácsonyi hangulatról Domi, Curtis kedvese (krampuszcuccban) gondoskodott, aki szaloncukrokat szórt a nézőtérre. Nem akármilyen szaloncukrokat. Minden darab egyedi Curtis logós csomagolás kapott. Kíváncsiak lennénk, volt-e egyáltalán valaki, akinek volt szíve kibontani.

Curtis persze megint nem egyedül jött. Ezúttal Lupo-t hozta magával, akinek pályáját régóta támogatja és segíti, olyannyira, hogy a roma rappernek a héten készül el az első videoklipje. Lupo után az NKS hevítette a hangulatot tovább. Méltatlannak tűnhet, hogy BLR-t az utolsóként említjük, de ő annyira részévé vált Curtis életének, koncertjeinek, hogy szinte már természetes, hogy végig barátja mellett volt a színpadon. Még Majkát is helyettesítette a Bomba vagy baby előadása közben.

A buli a legnagyobb (bár a Majkával közös felvétel óta lehet, hogy már csak második legnagyobb) slágerrel zárult. Újpest a negyedem - üvöltötte a tömeg Curtis-szel együtt, aki talán épp a dal miatt, ezúttal a sajátjaiért, az újpestiekért, közelebbről a hátrányos helyzetű újpesti gyerekekért emelt szót, amikor felhívta az ünneplők figyelmét arra, hogy támogassák az Újpesti Cseritit.

A koncert végén gyorsan eloszlott a színpad előtti térről a tömeg, ám ezúttal nem haza mentek, hanem csak egy kicsit odébb, a jégpályához, ahol Curtis is korcsolyát húzott és úgy folytatta tovább a bulit. A Mikulás napi Koriparty vendégei tehát együtt korcsolyázhatta Curtis-szel és egy valódi Mikulással is, aki két kedves krampuszlány kíséretében rótta a köröket a jégen.

Az eső meg csak esett, esett de mindhiába. Se a koncert közönségét, se a korizókat nem érdekelte a mostoha időjárás. Folyt a buli, mintha mi se történt volna.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye