Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9952605 alkalommal 6751625 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kori a Mikulással és Curtisszel!


December 3-án 18 órától, az újpesti focista rapper Curtis koncertje után fergeteges Mikulás-napi buli várja a fiatalokat a Városháza mellett kialakított négy évszakos kori pályán! A zenét 18 és 22 óra között dj keveri a korcsolyák alá!Címkék:
Cseriti
Jótékonysági zenés kívánságműsor is lesz a parti alatt. Egy jelképes összegért, 200 Ft ellenében a dj teljesíti majd a zenei kívánságokat, melyekért egy-egy mikulássapka is jár az adakozónak. A kívánságokból befolyó összeget az Újpesti Cseriti kapja meg.

Jó hír minden Curtis rajongónak, hogy a várhatóan fantasztikus koncert után a rapper maga is jégre száll! Így lehet őt keresni a korizó mikulássapkák tömegében! Az est folyamán további meglepetések, krampampuli, forralt bor, tea várja a látogatókat a fergeteges Mikulás-napi korizáson!
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye