Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9812581 alkalommal 6648225 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Élő csocsó fesztivál a Szent István téren

Licitáljon a dedikált labdára!


Hamarosan, azaz pénteken 12.00 órakor kezdődik az a különleges sportesemény, amely várhatóan nemcsak a hivatásos sportolókat, de az önkormányzat dolgozóit és a civileket is alaposan megmozgatja.Címkék:
Cseriti
A rendezvény apropóját a Magyar Labdarúgás Napja adja.  Az óriás csocsópályán újpesti sportegyesületek utánpótlás korosztályú, valamint felnőtt csapatai mérik össze tudásukat, de bemutató mérkőzést játszik Újpest Önkormányzatának csapata is, nem kisebb ellenféllel szemben mint az Újpest FC.

A focifesztiválról nem maradhat le a kapura rúgó verseny sem, amelyre bárki benevezhet. A kapu, csakúgy, mint az élőcsocsó pálya felfújható gumiból van.


Délután négytől érdemes ellátogatni az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalra. Ekkor kezdődik ugyanis az online licitálás az Újpest FC labdarúgói által dedikált labdákra. A licitálásból befolyt összeget az Újpesti Cseriti keretein belül, az Újpesten élő, hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére fordítják.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye