Ajánlott videóKörkép -2- (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9549551 alkalommal 6460985 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kollégánké a nap fotója!

Újpesten jótékonykodtak a játékosok


Újpest önkormányzatának karácsonyi jótékonysági akciójához csatlakozott a városrész sport-szimbólumának tekinthető Újpest FC is: a játékosok különböző ajándékokkal kedveskednek a gyermekeknek, illetve külön meglepetés volt, hogy a focisták kézjegyükkel ellátott labdákat ajánlottak fel, melyeket az "Újpesti Cseriti" névre elkeresztelt jótékonysági csoport árverésre bocsát, és a befolyt összeget a rászoruló újpestiek megsegítésére fordítja. A focilabdákat kedden, a Szusza Ferenc Stadionban, edzés után dedikálták a sportolók.Címkék:
Cseriti
A pepsifoci.hu beszámolója mellé a nap fotóinak választotta az aláírásról készült képeket, amely munkatársunk, Horváth Dávid munkáját dícsérik.

Mi, a szerkesztőség részéről, az újpestiek nevében is köszönjük Dávidnak az értékes képeket, és gratulálunk neki az elismeréshez.

De köszönet illeti az Újpesti Cseriti szervezőit is a kezdeményezésért, és nem utolsó sorban az Újpest FC játékosait, vezetőit, munkatársait azért, hogy teljes súlyukkal és tekintélyükkel a jótékonysági akció mellé álltak.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok