Ajánlott videóKörkép -1- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9825118 alkalommal 6656523 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

"Angyalszárnyon" az újpesti nehézsorsú gyermekekért

A labdarúgók is csatlakoztak az Újpesti Cseriti mozgalomhoz


Újpest Önkormányzata mindig különös figyelemmel fordult a nehéz körülmények között élő emberek felé. Az elmúlt egy évben számos programmal szerzett örömöt az Újpesten élő szűkölködő családoknak. A programok sikerére alapozva az önkormányzat életre hívta az Újpesti Cseriti névre keresztelt jótékonysági csoportját, melynek neve az angol Charity (jótékonyság) szó játékos magyarításából ered.Címkék:
Cseriti
A karácsonyi jótékonysági akcióhoz csatlakozott a városrész sport-szimbólumának tekinthető Újpest Futball Club is. A játékosok különböző ajándékokkal kedveskednek a gyermekeknek. Külön meglepetés, hogy a focisták kézjegyükkel ellátott labdákat ajánlottak fel, melyeket az Újpesti Cseriti árverésre bocsát, és a befolyt összeget a rászoruló újpestiek megsegítésére fordítja. A focilabdákat november 22-én délben, a Szusza Ferenc Stadionban, edzés után dedikálták a sportolók.

Balajcza Szabolcs, az Újpest kapusa is szívesen állt az ügy mellé. Mint elmondta, neki két gyermeke van, akik szerencsére nem ismerik a nélkülözést, de azért otthon, szinte naponta szót ejtenek azokról a gyerekekről, akik nehéz körülmények között élnek. Nem is volt kérdéses, hogy néhány ajándékkal a táskájában érkezik a találkozóra.
Lázár Bence, a csapat egyik gólfelelőse kiemelte, hogy nem az ajándékok értéke számít, hanem a segítségnyújtás ténye. Éppen ezért kérte a társait és az újpesti szurkolókat, hogy minél több adománnyal segítsék nehézsorsú embertársaikat.

Az Újpesti Karácsonyi Vásár szervezőinek külön örömöt jelent, hogy november 25-e, a karácsonyi vásár első napja egyben a Magyar Futball Napja is. Így egyértelmű volt, hogy az újpesti focisták ajándékát, külön erre a jeles napra szervezett élőcsocsó bajnokság keretein belül adják át. Az élőcsocsó fesztivál különleges színfoltja lesz az a mérkőzés, melyet az Újpest FC az Újpesti Önkormányzat válogatottjával játszik majd. Az Újpest FC által dedikált labdákra december 6-ig lehet interneten licitálni.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye