Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9807578 alkalommal 6644907 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újjáéledt a jótékonykodás kerületünkben

Gyermekeknek gyűjt az Újpesti Cseriti


Idén nem marad karácsonyi ajándék nélkül egyetlen gyermek sem Újpesten, ha minél többen csatlakozunk az önkormányzat új jótékonysági akciójához.Címkék:
Cseriti
Az Újpesti Önkormányzat az október 8-án megrendezett, nagysikerű Őszi Sportpartin indította útjára jótékonysági programsorozatát Újpesti Cseriti elnevezéssel. A kezdeményezés  célja, hogy az adakozás nemes hagyományát  visszahozza mindennapi életünkbe.

-A közeledő karácsony, a család, a szeretet és az ajándékozás időszaka szép keretet ad bemutatkozásunknak, melynek első lépéseként pénzadományt gyűjtöttünk olyan gyermekeknek, akiknek talán csak annyi meglepetés kerül majd a karácsonyfa alá, amennyit mi közösen teszünk oda – mondta el lapunknak Wintermantel Adrienn, az Újpesti Cseriti önkéntese.

A jóténykodás eszméje nem áll távol az újpestiektől, így nem meglepő, hogy a sportpartin szépen kigömbölyödött a pénzgyűjtő urna. A szervezők persze az adományozókra is gondoltak: az Újpesti Ajándékbolt felajánlásával ajándékutalványt sorsolt ki közöttük Wintermantel Zsolt polgármester. S mi sem bizonyíthatja jobban a kezdeményezés sikerét, minthogy a nyertes, önzetlenségből példát mutatva, nyereményét ismét felajánlotta a rászoruló gyermekeknek. Azok a kerületiek, akik szeretnék támogatni az Újpesti Cseriti tevékenységét, hamarosan újra találkozhatnak az adománygyűjtő önkéntesekkel.

tt

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye