Ajánlott videóKörkép extra (2017.03.17.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 8254063 alkalommal 5492874 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesté a szakrendelő

Wintermantel Zsolt a Tényekben


Wintermantel Zsolt polgármester előterjesztésére elfogadta képviselő-testület az új SZTK építésével illetve a szakrendelő felújításával kapcsolatos projekt-előkészítési javaslatot.Címkék:
SZTK
Megkezdődik az újpesti egészségügyi rendszer korszerűsítésének előkészítése.
A képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert, hogy az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet felújítása, továbbá az István u., Jókai u., Kassai u. és Petőfi u. által határolt tömb területén szakorvosi rendelőintézet elhelyezésére alkalmas új épület megvalósítása érdekében kössön szerződést az ÉPIT Zrt.-vel. A megbízás a projekt-előkészítési feladatok ellátására vonatkozik, amelybe a Károlyi Sándor Kórház és Rendelőintézetet is bevonják.

Mint ismert, Wintermantel Zsolt polgármester előterjesztésére februárban döntött a képviselő-testület a szakrendelő átvételéről. Ehhez a közelmúltban a tulajdonos Fővárosi Közgyűlés is megadta hozzájárulását, így októberben Újpest működtetésébe kerül a szakrendelő.Az ÉPÍT Zrt.-re a következő feladatok várnak: orvos-szakmai program, műszaki, gazdasági, jogi előkészítés, építési terület előkészítése, a gazdasági, az államigazgatási, intézményi, tulajdonosi partnerek koordinációja, döntés előkészítés, engedélyeztetés, közbeszerzési, engedélyezési, megvalósítási dokumentációk elkészíttetése, szerződések megkötése, a projektek megvalósításának műszaki, pénzügyi irányítása és ellenőrzése.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák

Kapcsolatok