Ajánlott videóKörkép -3- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823767 alkalommal 6655488 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Megvan a megálló új neve


Mint ismeretes, Wintermantel Zsolt polgármester kezdeményezésére néhány hete szavazás indult: mi legyen a Szent István téri BKV megálló új neve.Címkék:
Piac
Csaknem háromezer szavazat érkezett az ujpest.hu-n és szórólapokon feltett kérdésre. A válaszadó három lehetőség közül választhattak, amelyek közül a "Szent István tér - Újpesti piac" kapta a legtöbb voksot, a szavazatok csaknem kétharmadát.

A névváltoztatásra azért volt szükség, mert az önkormányzat igyekszik mindenben, ilyen apróságnak tűnő lépésekkel is támogatni az újpesti vállalkozásokat - magyarázta Wintermantel Zsolt polgármester. - Azzal, hogy a piac hivatalosan is szerepel majd a megálló nevében, nevesítve is bekerül a BKV menetrendbe, az internetes keresők is hamarabb megtalálják, és könnyebben rögzül nemcsak az újpesti, de általában a fővárosi és környékbeli polgárok tudatában is. Kis segítség, de az eredménye mégis jelentős lehet a kereskedők, kofák, vállalkozók számára - tette hozzá a polgármester. A szent István tér elnevezés természetesen továbbra is megmarad.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye