Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9806380 alkalommal 6644108 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Keresik a legjobbakat


Újpest Önkormányzata 2018-ban is kiírta az Újpest Kiváló Tanulója Díj, az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj és a Kiváló Diákközösségi Munkáért Díj elnyerésére vonatkozó pályázatokat. A jelöltekre március 31-ig lehet javaslatot tenni. A díjakról dr. Molnár Szabolcs alpolgármesterrel beszélgettünk.Régi hagyomány már, hogy az önkormányzat minden évben elismerésben részesíti városunk legjobb diákjait és sportolóit. Kik nyerhetik el a díjat?
Mindhárom díj annak az általános vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki állandó, újpesti lakhellyel rendelkezik. Újpest Kiváló tanulója az a diák lehet, aki tanulmányi évei alatt kitűnő vagy jeles tanulmányi eredményt ért el, valamint kiemelkedő tanulmányi eredményével, példamutató magatartásával dicsőséget szerzett Újpestnek vagy iskolájának. A kiváló diáksportolóknak járó díjat az nyerheti el, aki kiemelkedő sportteljesítményével dicsőséget szerzett Újpestnek vagy iskolájának, és magatartásával, tanulmányi és sportteljesítményével jelentős mértékben példát mutat diáktársainak. A kiváló diákközösségi munkáért járó díjra pedig az pályázhat, aki meghatározó szerepet tölt be a diákéletben, magatartása és szorgalma példaértékű a diáktársak számára, és legalább két éve folyamatosan részt vesz az iskolai diákközösség szervezésében, munkájában.


Mik azok a dokumentumok, amiket mindenképpen csatolni kell egy javaslathoz, hogy érvényes legyen?
Az érvényességgel kapcsolatban (mint, ahogy minden pályázatnál) a legfontosabb a határidő betartása, ami március 31-e. Emellett a javaslathoz valamennyi díj esetében mellékelni kell a tanuló köznevelési intézménye vezetőjének ajánlását. Az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj esetében a javaslathoz mellékelni kell továbbá – amennyiben nem ő a javaslattevő – a tanuló sportszervezete vezetőjének (képviselőjének) ajánlását. Természetesen a javaslatokhoz más ajánlások is csatolhatóak.


A pályázatokról ki dönt, és mi jár az elismeréssel majd a díjazottaknak?
Ahogy eddig minden alkalommal, idén is a Közművelődési és Oktatási Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület hozza meg a döntés. A díjazottak díszoklevélben és tárgyjutalomban részesülnek.


A javaslatok benyújtási határideje 2018. március 31.

Benyújtás helye:   
Budapest Főváros IV. ker. Újpest Önkormányzat
                Polgármesteri Hivatal
                Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály
                1042 Budapest, István út 14. I. 37.

A szükséges adatlap beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Bp. IV. István út 15.) illetve letölthető az ujpest.hu oldalról. A felhívással kapcsolatos kérdésekre felvilágosítást adnak az Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály munkatársai a 231-3298 és a 231-3101/116;120 telefonszámokon.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye