Ajánlott videóHelyi érték -Portré- (2018.02.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9687876 alkalommal 6561157 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

XII. Jótékonysági Polgári Bál


Vacsora és tánc, tombola és jótékonyság. Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Jótékonysági Polgári Bált a Polgár Centrumban, február 10-én. A bál egyik szervezőjével, Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselővel beszélgettünk.Hagyományteremtő céllal rendezték meg először 2007-ben a bált?
Igen, és most már kijelenthetjük, hogy ez sikerült is. A második világháború végéig rengeteg egyesület, egylet, kör, és klub működött Újpesten, és ezek mindegyike szervezett ilyen jellegű közösségi eseményeket, esteket, bálokat a városban. A bálozás közösségépítő hagyományát szerettük volna újraéleszteni, feleleveníteni. Ehhez kellett a szervezőcsapat elkötelezettsége és kitartása, és persze az újpestiek nyitottsága is. Mára szerves része lett Újpest társadalmi életének a Jótékonysági Polgári Bál.

Mi vár az újpesti bálozókra idén?
Szokás szerint most is lesz minden, ami egy jó bálhoz kell: finom vacsora, koccintás, tombola, karaoke, és sok-sok tánc. Az esemény fővédnöke idén is gróf Károlyi László és felesége, Erzsébet asszony, a védnökök pedig Wintermantel Zsolt polgármester és dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester.

A szórakozáson túl az este fontos része a jótékonyság is.
Így van, a bál bevételéből minden évben egy olyan szervezetet, egyesületet, alapítványt támogatunk, amely valamilyen fontos területen sokat tesz Újpestért. Az idei támogatott az újpesti tűzoltóság.

Jegyek az alábbi telefonszámokon vásárolhatók:
Dr. Ozsváth Gyuláné +36208280514
Monori Józsefné +36203346700
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye