Ajánlott videóNői szakasz (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9960210 alkalommal 6757490 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesti tehetség a Glamour - Women of the Year jelöltjei között


Pesti Gabriellát a Glamour olvasóinak visszajelzései alapján Az év lakberendezője kategóriában jelölték.Miért pont a lakberendezés?
Elég fiatalon érdekelni kezdett a lakberendezés. Már tizenkét éves koromban elkezdtem komolyan megtervezni az utam, művészeti szakkörökre jártam, kérdezősködtem iskolák után, hol is tudnám megtanulni, elsajátítani azt a szakmát, amit már ismeretlenül is imádtam. Végzős általános iskolásként már nem volt kérdés, hogy a Kozma Lajos Faipari Szakközépiskola lesz az a hely, ahol meg tudom valósítani az álmaim. A középiskolai éveim alatt remek pedagógusokkal találkoztam, akik tanárként és magánemberként is maximálisan segítettek, támogattak. 2016-ban végeztem el a Lakberendező OKJ-t a Kozmában, jelenleg pedig a Budapesti Metropolitan Egyetem első éves diákja vagyok, környezetkultúra szakon belsőépítészetet tanulok.

Mi jellemzi leginkább a stílusodat?
Nagyon szeretek szerves anyagokkal dolgozni, ezek közül is legjobban a fa mint anyag ihlet meg. Stílusom kialakulására hatással volt a "Nagy" Frank Lloyd Wright és egy kortárs amerikai tervező, Jennifer Delonge munkássága is. Mindig megpróbálok nyitni a természet felé, és beengedni, közelebb hozni azt. Arra törekszem, hogy ne csak esztétikailag, hanem funkcionálisan is tervezzek, hiszen mindkét szempont ugyanolyan fontos. Emellett nem áll tőlem messze azt ArtDeco stílusirányzat sem, főleg formavilágát szoktam belecsempészni egy-egy belsőépítészeti látványba.

Gabriellára február 21-ig az alábbi linken szavazhatunk: http://woty.glamouronline.hu/jeloltek/az_ev_lakberendezoje/pesti-gabriella

(Az érvényes szavazat leadásához minden kategóriában szavazni kell!)
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye