Ajánlott videóKörkép -4- (2018.02.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9705535 alkalommal 6572746 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Modern gépek a szakrendelőben


Új rendelő, teljes körű felújítások, a szakrendelő modernizációja. Az elmúlt években rengeteget fejlődtek városunk egészségügyi intézményei is. A jelentős változások nem csak az épületek felújítását, hanem az eszközpark megújulását is jelentik.Címkék:
SZTK
Január 18-án ünnepélyes keretek között egy kardiológiai és egy nőgyógyászati ultrahangkészüléket adtak át a szakrendelőben. Az átadón részt vett dr. Zsigmond Barna Pál és Nagy István alpolgármester is.

Nagy István köszöntőbeszédében kiemelte: bár az újpesti egészségügy is orvoshiánnyal küzd, az önkormányzat mindent megtesz, hogy az orvosok és a betegek is elégedettek legyenek. Ennek érdekében a városvezetés 2017 végén újabb fejlesztésről döntött, amelynek keretén belül hetvenmillió forint értékben rendeltek meg olyan eszközöket, berendezéseket, amelyek a gyógyító munkát és a diagnosztikát is segíteni fogják.

Dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester az Egészséges Budapest Programot ismertette a részvevőkkel. A program nagymértékben kihat majd Újpest egészségügyi intézményeinek további fejlődésére.

A kardiológiai ultrahang készüléket dr. Csányi Zsolt, a kardiológiai szakrendelés vezető főorvosa, a nőgyógyászati készüléket pedig dr. Balog László a nőgyógyászati szakrendelés vezető főorvosa vette át.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye