Ajánlott videóKörkép -6- (2018.02.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9708408 alkalommal 6574571 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Integrált sportverseny a Bródyban


Az Újpesti Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény (EGYMI) szervezésében idén is megrendezték az integrált sportversenyt. A hagyományteremtő rendezvény azzal a küldetéssel jött létre, hogy megmutassa, a sportban (is) képesek vagyunk a közös munkára.A november 20-án rendezett sportdélutánnak az Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskola tornaterme adott otthont. A házigazda intézmény a termet biztosította, és nem csupán a közelsége miatt esett rá a választás: a Bródyban ígéretes sporttehetségek is tanulnak.

Több fellépő is emelte az esemény színvonalát, a jelen lévők láthattak többek között egy izgalmas rúdtáncot, a Spartan Race egyik versenyzőjét, aki egy kiselőadást tartott, majd bemelegítésre, mozgásra invitálta a gyerekeket, majd egy tánccsapat is bemutatkozott. Ezután következett a vetélkedő, amelyen 6 csapat mérhette össze erejét. Az integrált versenyen nem az időbeli gyorsaságot díjazták, hanem az együttműködést, a sportszerűséget és persze az eredményességet figyelték.

M.G.
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye