Ajánlott videóKörkép -4- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9807941 alkalommal 6645156 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

DÉSZ IV. ütem és Újpest Duna-part KÉSZ véleményeztetés


Ezúton is értesítjük Önöket, hogy a Fővárosi Önkormányzattal közös terveztetésben a megváltozott építésügyi, terület- és településrendezési valamint településképi törvényi és jogszabályi környezethez igazítva elkészült a Duna-parti építési szabályzat (DÉSZ) IV. ütem és DKÉSZ Budapest IV. kerület, Duna – Budapest IV. kerület közigazgatási határa – Váci út – Újpesti vasúti híd nyomvonala által - a Népsziget Budapest IV. kerültéhez tartozó terület kivételével – határolt területre vonatkozóan.Címkék:
Közlemény
A közös megrendelésben készült terveket a két önkormányzat közös partnerség keretében véleményezteti a lakossággal, partnerekkel, civilszervezetekkel a partnerségi rendeleteikben foglaltaknak megfelelően.

A terv elektronikusan a Fővárosi Önkormányzat és Újpest Önkormányzat honlapján is, az alábbi linkeken elérhető:

http://budapest.hu/telepulesrendezesitervek/Lapok/default.aspx

http://www.ujpest.hu/galeria/File/foepiteszi_iroda/folyamatban_levo_telepulesrendezesi_eszkozok.pdf

Kérem, hogy amennyiben Ön/Önök is fontosnak tartják, a közösség igényeit, akkor ismerjék meg az elkészült, véleményeztetésre bocsájtott anyagokban foglaltakat, és küldjék meg azzal kapcsolatos közösségi javaslataikat, észrevételeiket az alábbi címek bármelyikére, 2017. augusztus 14. – 2017. szeptember 22. között:

elektronikus levélben a varosrendezes@budapest.hu címre küldve;

postai úton a Főpolgármesteri Hivatal Városépítési Főosztályának címezve (1052 Budapest, Városház utca 9-11.);

a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Budapest V. kerület, Bárczy István utca 1-3.) személyesen valamint

E-mail: foepitesz.iroda@ujpest.hu postacím,
illetve személyesen: 1041 Budapest István út 15. Főépítészi Iroda

Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges teljes nevének megadása, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezésével összefüggésben kezeljük.

Továbbá ezúton hívjuk meg az érdeklődő újpesti lakosokat, a véleményeztetésbe bejelentkezett partnereket, valamint az Újpesti Tervtanács tagjait a 2017. augusztus 22-án 16:00 órakor a Főpolgármesteri Hivatalban (1052 Budapest, Városház utca 9-11. Díszterem) tartandó tervismertető lakossági fórumra (tervezett időtartam 1,5 óra).

A véleményeztetéssel és a jóváhagyással kapcsolatos bővebb információkat, aktuális érdekességeket Főépítészi Iroda honlapján a http://www.ujpest.hu/hivatal_iroda/182/105 linken olvashat a jövőben.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye