Ajánlott videóKörkép -1- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9806753 alkalommal 6644347 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Augusztusban Anyatejes Világnap


Augusztus 25-én rendezi meg Újpesten a világnapot a Védőnői Szolgálat. Az eseményhez kapcsolódóan rejtvényt is közzétesznek az Újpesti Napló következő számában. A megfejtők között értékes nyereményeket sorsolnak ki.Címkék:
Közlemény
Mint minden évben, 2017. augusztus 25-én rendezik meg Újpesten az Anyatejes Világnapot. Ennek keretében ünnepeljük azokat az édesanyákat, akik gyermeküket az első fél évben kizárólag anyatejjel táplálták, illetve azokat az édesanyákat, akik más gyermekek számára anyatejet adtak le az Anyatejgyűjtő Állomásnak.

A rendezvény helyszíne az Újpesti Karinthy Frigyes Magyar–Angol Két
Tanítási Nyelvű Iskola (1048 Budapest, Hajló utca 2.).

A Védőnői Szolgálat a világnaphoz kapcsolódóan keresztrejtvényt tesz közzé az Újpesti Napló legközelebbi, augusztus 10-én megjelenő számában.

A helyes megfejtést 2017. augusztus 20-ig várják nyílt levelezőlapon a Védőnői Szolgálat címére (1325 Bp., Pf. 274) vagy a rendezvény helyszínén elhelyezett gyűjtőládába.

A levelezőlapra írják rá a megfejtés mellé a védőnőjük nevét is.

A helyes megfejtést beküldők között értékes díjakat sorsolnak ki.

Szervező: IV. kerületi Védőnői Szolgálat Pozsonyi Rendelő védőnőiKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye