Ajánlott videóKörkép -4- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9806742 alkalommal 6644341 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Budapesttel ismerkedtek erdélyi vendégeink


Június 28-án, szerdán Újpest testvértelepüléséről, Csíkszentgyörgyről érkeztek diákok és tanárok Újpest Önkormányzatának velencei táborába. Egyhetes látogatásuk alatt strandoltak, ellátogattak a pákozdi csata helyszínére, és kaptak egy kis ízelítőt Újpestből és Budapestből is.A Székelyföldről érkezett csoport csütörtökön a Velencei-tónál strandolt, pénteken Újpest nevezetességeivel ismerkedtek: a Városházával, az Egek Királynéja Főplébániatemplommal, a Szent István térrel, a Szusza Ferenc Stadionnal és a Víztoronnyal. Hétvégén Székesfehérvárra és Pákozdra látogattak, hétfőn pedig Budapestből kaptak egy kis ízelítőt.

A látogatás utolsó napja a Tarzan™ Parkban indult. Kétórás játék és pancsolás után a Kakukk Vendéglőben ebédelt a csoport, majd a Hősök terén folytatódott a program. Megismerték a tér történetét, a Vajdahunyad várát, majd a sétát egy közös fagyizás koronázta.

A délutáni program is sűrű volt, négy órakor indult a sétahajó a Vígadó térről, majd hat órától várták a csoportot a Parlamentben.

Júliusban újpesti diákok és tanárok látogatnak majd Csíkszentgyörgyre.

– Hihetetlen, mennyi élmény ért minket ezalatt a pár nap alatt – mondta Martali Zsuzsanna pedagógus, a gyerekek egyik kísérője. – Csodálatos helyeken jártunk. Igyekszünk majd mi is hasonlóan jó élményeket adni újpesti vendégeinknek.


Újpest és Csíkszentgyörgy 2016 júliusa óta testvértelepülés. A testvérvárosi megállapodás rendkívül sok lehetőséget ad a két település együttműködésére. Kulturális és turisztikai szempontból is sok kapu nyílt ki.A program a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye