Ajánlott videóKörkép -4- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9806746 alkalommal 6644342 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpest 2074-ben


Rajzpályázatot hirdetett gyerekeknek Facebook-oldalán Wintermantel Zsolt polgármester. Július végéig lehet beküldeni olyan munkákat, amelyek azt mutatják be, hogyan nézhet majd ki Újpest 57 év múlva.„Gyermekkorom egyik kedvenc könyve Fehér Klára Földrengések szigete című regénye. Sci-fi a javából, amelyben Magyarország fővárosa a Balaton déli partján húzódó gigapolisz (kb. az egész déli part egybeépült, egyetlen hatalmas várossá), és annak egyetemvárosa. Vannak benne mindenféle futurisztikus járművek, ketyerék, és természetesen a tudomány is rettentő nagyot fejlődött” – írja a polgármester a közösségi oldalon. Wintermantel Zsolt a regényből merítette a rajzpályázat ötletét, illetve egy blogról, amely azt mutatja be, hogyan képzelték el 1960-ban a gyerekek 2017-et.

A polgármester július 31-ig várja a jövőbeni Újpestet bemutató pályamunkákat a wintermantel.sajto@gmail.com címen. Wintermantel Zsolt így jelölte meg a témát: „Te hogyan képzeled el a városunkat 57 év múlva, azaz 2074-ben? Már csak azért is érdekel, mert én akkor épp 102 éves leszek, úgyhogy vagy meglátom, igazatok volt-e, vagy nem :)”

A beérkezett rajzokat a polgármester feltölti a Facebook-oldalára, és a három legtöbb lájkot összegyűjtő alkotás készítője VIP-belépőt kap a családjával a Városnapok egy-egy napjára.

CsJKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye