Ajánlott videóKulturkáló (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9804438 alkalommal 6642893 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Csokonaisok sikere az Országos Strandröplabda Diákolimpián


A nyár közeledtének biztos jele, hogy az országos diákolimpiai döntőknél már strandröplabdában is elérkeztünk a legjobbak küzdelmeihez. A versenyt a Kispesti uszoda napozókertjében rendezték meg. Rekordszámú nevezés érkezett a verseny különböző korcsoportjaiba.Az „amatőrök” 4 fős csapattal, az igazolt versenyzők párosban versenyezhettek a 16x8 m-es pályán. Iskolánk több amatőr és profi csapattal nevezett a versenysorozatba. Keddtől péntekig küzdöttek a versenyzők a diákolimpiai bajnoki címért.

A 4. korcsoportban két párosunk is bejutott a legjobb négy közé. Sajnos a döntőbe jutásért vívott küzdelemben mind a két párosunk kikapott, így a bronzéremért egymás ellen játszottak. A 2016/17. tanév Országos Strandröplabda Diákolimpia bronzérmesei Gali Abigél és Kovács Dorka. A negyedik helyezett Laskovics Laura és Molnár Zsófi.

Köszönjük az UTE edzőinek az egész éves segítségüket, különösen Herr Zsuzsannának, aki egész évben elkísért bennünket a terem- és strandröplabda versenyekre, tanácsaival segítette csapatainkat. Teremröplabdában a fővárosi döntőt 4. korcsoportosaink megnyerték. A 3. korcsoportosok másodikak lettek.

Büszkék vagyunk a tanévben elért sikereinkre!

A lányok az előző években többször is edzettek, és a nyár folyamán sokszor fognak edzeni a Halassy uszoda strandröpipályáján. Ha kedvük van, hívják ki őket egy meccsre!Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye