Ajánlott videóNői szakasz (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9816465 alkalommal 6650709 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Edzéssel és versennyel ünnepelt a Torony SE


Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját Újpesten a Torony Sportegylet. A jubileum alkalmából edzést és versenyt szerveztek a karate szerelmeseinek a házigazdák, a Torony SE vezetői és versenyzői. Az UTE jégcsarnoka adott otthont a kétnapos rendezvénynek, amelynek védnökei Wintermantel Zsolt polgármester, valamint dr. Tahon Róbert, a Magyar Karate Szakszövetség főtitkára, Újpest jegyzője voltak.Újpesten 25 éve működik a Torony SE, amely nem csupán bajnokokat nevelt, kik közül többen már a következő, tokiói olimpiára készülnek. A Torony SE, ahogy mondják, a szó szoros értelmében egy nagy család. Az egyesület vezetője Gali Csaba, felesége szabadidejében, lányai versenyszerűen űzik a sportot. Rajtuk kívül is számos pár, házaspár, anyák, apák, fiaik, lányai tagjai az egyesületnek. Többen nemcsak szabadidőben, illetve versenyszerűen űzik a sportot, hanem bíróként, edzőként is dolgoznak.

– A Torony SE egy olyan sikeres vállalkozás, amely nemcsak sportolási lehetőséget kínál, hanem a közösségépítés, az összetartozás fontos sarokköve is egyben – mondta Gali Csaba.

A több mint 20 éve rendezett Torony Kupákon jól bevált kyu és magasság szerinti csoportosításban rendezik a versenyeket, ami a tapasztalatok szerint a lehető legigazságosabb körülményeket teremt a karatékák részére. Kataversenyszámban minden fordulóban be lehetett mutatni ugyanazt a gyakorlatot, viszont a 6-11 éves fiatalok csak tanuló katával versenyezhettek.

– Az U14-től felnőttekig bezárólag a kata- és a kumiteversenyszámokat is WKF szisztémával rendezzük, hogy lehetőséget biztosítsunk a versenyzőknek a Magyar Bajnokság idei helyszínén a gyakorlásra – emelte ki Gali Csaba.

A Seniorok is bemutathatták tudásukat különböző kategóriákban.

– Azoknak az indulóknak is szerettünk volna bizonyítási lehetőséget adni, akik nem versenyeznek rendszeresen, de ezen az ünnepen szívesen magukra öltötték a versenyruhájukat. Jó volt látni a mosolygós arcokat, az elégedettséget, mi pedig köszönjük a resztvevőknek, hogy ilyen sokan velünk ünnepeltek, és bízom benne, hogy még sokáig emlékezni fognak a Torony SE huszonötödik születésnapjára – összegzett Gali Csaba, az egyesület alapító-vezetője.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye