Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9960213 alkalommal 6757493 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Műveltségi verseny a Csokonaiban


2017. március 6-án, Kodály Zoltán halálának ötvenedik évfordulóján rendezték meg a IV. Kerületi Műveltségi Vetélkedőt a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium dísztermében.Címkék:
oktatás
A háromfős csapatoknak a legkülönbözőbb feladatokat kellett megoldaniuk. A zenefelismerés mellett volt képtársító, mondatkiegészítő, idézetkereső és képösszerakó feladat is, de egy olasz rejtvényben Kodályhoz köthető szavakat is kellett találni vagy épp egy Kodály Zoltánnal készült riportot meghallgatva kellett kérdésekre válaszolni.

A versenyt Tóthné Nyiszteruk Hilda, az iskola intézményvezetője nyitotta meg. A műsort Pászti Károly vezette, munkáját Tuza Márta,a kerület művészeti munkaközösségének vezetője segítette.

Az általános iskolai tagozaton a Pécsi Sebestyén Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola lett az első a Halassy Olivér Német Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola csapata előtt.

A középiskolai kategória első két helyét a Könyves Kálmán Gimnázium csapatai nyerték meg.

(Pászti Károly szervező beszámolója)Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye